1. Using 100% OLIVE OIL and premium ingredients.
2. Fresh and Healthy-Hearty: freshly made with freshest ingredients.
3. Exclusive-Verity-Delicious: more verity,silky sensuous and great taste.

Friday, October 15, 2010

MEXICAN FRIED RICE

(Ingredients: Basmathi Rice, Crisp beef bacon, shredded chicken etc)

8 comments:

  1. akak, sy dah rasa dah. sedap!
    suke cheezy wedges tu! :)

    ReplyDelete
  2. mcm best jer..bile ada lagi akak

    ReplyDelete
  3. lina_maksu@yahoo.comOctober 15, 2010 at 5:18 PM

    saya dh rasa waktu tghari tadi sedap nasinya dan terutamanya cheezy wedgesnya kalah yang KFC punya

    ReplyDelete
  4. jgn lupa check everyday kat sini ye, ada menu update and gambar lagi. Tq so much. i love u all!

    ReplyDelete
  5. nnti akak buat kulit buaya masak lemak, suka tak? waaaaa. joking je. tulah pian, berbuih dh mulut akak ni, (nk kena tambah buih sabun lagi ha), ajak cek menu, xbeli pun xpa. insaallah ada permintaan ramai, akak buat lg ek

    ReplyDelete
  6. kak bila lagi lah nak buat mexican fried rice nie...? hari2 saya turun mesti xde buat dah kan...?

    ReplyDelete
  7. tah akak ni, mexican fried rice tu sekali je pastu xde dah kan huhuhu sadis tol

    ReplyDelete
  8. nnti akak buat, korang xbeli siaplah..(tu lg sadis:)

    ReplyDelete